Kiemelt posztok

Nyugdíjas paraziták, Вход на Facebook | Facebook

Tartalom

  Először adtak börtönt bosszúpornóért a britek Valósággal sokkolta a 62 éves Paul Rolit, amikor nyugdíjas paraziták fura, bogárszerű lényt talált az egyik népszerű nagyáruházban vásárolt tengeri sügérben — írja a brit Metro.

  helminth invázió címe paraziták a fejen a tetvek kivételével

  A parazita 3 cm hosszú, és 8 mm széles volt, szerencsére elég nagy ahhoz, hogy a nyugdíjas iskolaigazgató észrevegye, még mielőtt megette volna. Amikor visszavitte a halat az áruházba, kiderült, hogy a cymothoa exigua, ismertebb nevén a nyelvevő tetű egyik méretes példányáról van szó.

  Ascaris hogyan lehet eltávolítani egy személyt megöli a test összes parazitáját

  A parazita a kopoltyúkon keresztül hatol be az halak szervezetébe, majd a szájüregbe jutva a nyelvhez tapadnak, és elkezdik felfalni a szervet.

  Az áruház szóvivője elmondta, hogy a természetes körülmények között élő halak gyakran szednek össze különböző élősködőket, de a feldolgozásuk során ezeket, az esetek túlnyomó többségében eltávolítják.

  a srác megtalálta Trichomonast tabletták parazitákkal szemben

  Nagyon ritka, hogy valakivel olyasmi történjen, mint Paul Rolival. Az áruház egy palack borral és egy 20 font értékű vásárlási utalvánnyal igyekezett kiengesztelni a férfit, aki azonban megjegyezte, nem biztos, hogy fog még halat enni ebben az életben. Ajánlott videó.

  féreghajtot hol lehet venni férgek drámai módon lefogyott