Kerek féreg, ahol a testben él

Robot paraziták,

férgek tünetei felnőtt emberben

Robot parazitákat találtak az ivóvízben! Nanobotok milliárdjai nyüzsöghetnek bennük egy szivárogtató szerint Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen!

drotféreg a lakasban

Egyelőre senki sem tudja, hogy kerültek bele az óvóvíz rendszerbe. Szándékosan mérgezik a lakosságot, különféle nanotechnológiával legyártott parányi eszközökkel.

9 félelmetes élősködő, ami akár benned is ott lehet

Az elkövetkező információk egy névtelenséget kérő, csak Tim becenevet említő informátortól szivárogtak ki a neten, melyet azóta is rengetegen elemeznek, és próbálnak rájönni a személyazonosságára. Mindazonáltal meghagyjuk az olvasóra azt, hogy eldöntse, mit hisz el — vagy egyáltalán elhiszi-e robot paraziták amit ez a férfi állít a világkormányok bizarr, és sokkoló lehallgatási módszeréről.

Ha még nem láttad az Egészség ellenszere cím filmet, akkor feltétlen nézd meg, mert robot paraziták a cikk talán teljesen más megvilágításba fog kerülni általa.

Nem régi az Egyesült Királyságban, egészen pontosan Liverpool városában ijesztő hírek kaptak szárnyra. A helyiek azt beszélték, hogy több helyen különös, apró lényeket, élősködőket véltek felfedezni a csapvízben.

Tényellenőrzés: Férgek mozognak a maszkokban?

Később egy videó is felkerült az internetre ezt legalul megtekinthetedmely megerősítette a szóbeszédeket. Ezen egy apró, parazitaszerű kukac látszik, amint a vízben úszik. Azt robot paraziták senki sem tudja, hogy ezek hogyan jutottak bele az ivóvíz rendszerbe, de az ügy sürgős kivizsgálását sürgetik, hiszen ez az eset bármikor megismétlődhet, robot paraziták egyszer előfordult.

Mások bizarr összeesküvés elméletről beszélnek, robot paraziták idővel a teljes vízhálózatot érinteni fogják. Eszerint már évek óta zajlik az emberek mérgezési különféle, nanotechnológiával robot paraziták, organikus parazitákkal. Ezek a paraziták szabad szemmel nem láthatóak, de jelen vannak a vízben.

A kerekes féregnek van egy teste, Általános jellemzés

Sok kormányközeli ember, és titkosszolgálati dolgozó tud erről az egészről, és az ő környezetükben megfigyelhető, hogy szinte senki sem fogyaszt csapvizet. A víz parazitákkal való beinjektálása már egy évtizede van kíséreti fázisban a világ egyes régióiban, így az Egyesült Államokban és Amerikában is.

Az élősködő rákszerű elváltozásokat okozhat bizonyos szervekben. Az Albertai Egyetem szakértői szerint a délnyugat-kanadai tartomány a humán alveolaris echinococcosis észak-amerikai gócpontjává vált az utóbbi években. A kutatók most csak Alberta területén 17 megbetegedést találtak és között. A szakértők úgy vélik, hogy a robot paraziták európai kutyák révén került Kanadába, ahol aztán átterjedt a városok közelében élő prérifarkasokra és az emberekre.

Hogy hazánkban alkalmazzák-e az eljárást, azt nem tudni, ez nem derül ki az összeesküvés elméletből. Ezek a paraziták képesek az emberek egészségét befolyásolni. Megbetegítik a társadalmat, és fáradékonnyá teszik őket.

Így még több gyógyszer és még több élelmiszer fogy, ami közvetetten élénkíti a gazdaságot.

bélféreg hizas

Mindemellett nyomkövetők is vannak, parányi jeladókkal, hogy a társadalom totális kontroll alatt legyen tartva. Egyes jelentések szerint ugyanis a terrortámadások egy jó részét így tudták megakadályozni a közelmúltban. Az állítás szerint ugyanis a technológiát annak idején az NSA fejlesztette ki, mely egykor az Edward Snowden által kirobbantott lehallgatási botrányról vált híressé és ismert szervezetté. A társadalom, és a teljes népesség különféle apró eszközök ezrein keresztül való lehallgatása már igen régi tervezet.

Botfly Maggot Removal

Az amerikai kormánynak több ízben eszébe jutott már az ötlet. A hidegháború idején egyszer kísérleteztek is ezzel, és több olyan elméleti tervezetet hoztak létre, melyekkel meg lehetett volna valósítani. Ezek között szerepelt olyan terv is, hogy állatokba ültetett chipek segítségével figyelték volna meg a társadalmat. Egy másik módszer lett volna bizonyos poloskaként működő kapszulák lenyeletése az állatokkal, melyek automatikusan megkapaszkodnak a bélfalban.

Férgek video az emberi testben

Ez utóbbi történik gyakorlatilag a vízben található paraziták tucatjaival — állítja. Később, a nanotechnológia térnyerésével tudtak egyre kisebb szerkezeteket alkotni, és már többé nem tucatjával, hanem százával, ezrével tudták terjeszteni.

Később pedig rájöttek, hogy a víz a legjobb átvivő közeg, ugyanis mindenki fogyasztja, és a vízhálózaton át szinte bárhová el lehet juttatni, közvetlenül az emberek otthonaiba.

azonosítsa a féregparazitákat

Hogy az elmélet mennyire állja meg a helyét? Nos, azt kevesen tudják, de korábban több belső informátor is szivárogtatott már hasonló tervezetekről és törekvésekről, de senki sem beszélt még arról, hogy ez direktben meg is valósult volna. Sokan remélik, hogy nincs igaza a férfinek, mi is azt javasoljuk, hogy kezelje fenntartással az egészet.

helminth cyst