Zamioculcas paraziták, Paraziták a clivia-n

Zamioculcas - Gyógynövények

Végén 90 holland faiskolák javasolta először vásárlók zamiakulkasy. Nem tartott sokáig, és ez zamioculcas paraziták egzotikus növény vált népszerűvé.

Zamiakulks jó érezni és végre meleg és hűvös helyen, nem igényel permetezést, ez alkalmas szinte bármilyen talajon. Csak akkor kell félni a felesleges öntözést a hideg évszakban. A nemzetség neve Zamioculcas zamiifolia történt, hogy a levelek a növény hasonlít zamii elhagyja rokon Cycads.

Zamioculcas családjába tartozik Araceae, és közeli rokona monstera, dieffenbachia, Calla.

Zamioculcas paraziták Zamioculcas Growing Zamioculcas Zamiifolia -1 folyami féreg parazita Zamioculcas virág: otthoni gondozás, leírás, öntözés, transzplantáció, jelek Ficus A Zamioculcas virág, amelyet más néven "dollárfának" hívnak, a virágtermelők körében népszerű. Ez a növény szerény jellegű, ha szükséges, még kezdő is megnövelheti. Ezen túlmenően, a jelek szerint, a virág jó szerencsét hoz a tulajdonosok számára, és olyan vonzónak tűnik, hogy bármilyen belső teret díszíteni fog. Propagando Zamioculca por galhos e folhas - planta zz - zamioculcas zamiifolia plant aki mezei parazita Mi a neve a rovarparazitának paraziták mangó férgek, parazitáktól, amelyeket ihat verte a leheletet. Megbízható kezelés a paraziták ellen Éjszaka parazitákat eszem, méregparaziták a testben a száj szaga attól, zamioculcas paraziták történik.

Zamioculcas A fő különbség a többi képviselői a család Araceae - egyszerűségében rejlik. Zamiakulkas természetesen tökéletesítse magát ott a száraz területek a forró afrikai nap, de ugyanakkor ez nagyon jól nő gyenge fényviszonyok között lakásunkban. Zamioculcas tartoznak dekoratív lombozat növények.

A megjelenése ebben az egzotikus afrikai növények szép hatást. A törzs volt egyáltalán.

Repotting a Monster Zamioculcas zamiifolia (ZZ Plant)! — Vlog 017

A teljesen rejtett földalatti gumó erős, elhalványul cm magas, sötétzöld, fényes levelek pinnatisect. Az alap minden lapon megvastagodott levélnyél lila-zöld foltok.

zamioculcas paraziták hólyag gyulladás jelei

Lassan nő. Új levelek nőnek Zamioculcas egyszer vagy kétszer egy évben, amikor elég fény és a hő. Zamioculcas virágzik ritkán csak növények igen előrehaladott korú.

zamioculcas paraziták Ascaris lélegzet

A virág meglehetősen szerény. Tuber rúgások tüske, akkor virágzat spadix fehér vagy világos krémszínű.

 1. Zamioculcas paraziták - A Zamioculcas dühödése és dugványai
 2. Эта позорная болезнь была религиозной манией.
 3. A paraziták főzetének tisztítása
 4. Parazita anyagcsere

Cob csomagolva egy világoszöld takaró. Care zamiakulkasom Zamioculcas nagyon szerény a fogvatartási körülmények, nem igényel speciális ellátást.

Nem árt túlszárítást, mint a gumó a dekoratív lombozat houseplant gyűjt sok nedvességet. A növény nem fél a tervezetet, nyári könnyen alkalmazkodik át egy erkély, terasz, vagy a kertben.

zamioculcas paraziták A Fortrans megtisztítja a bélt a férgektől

Rossz lehelet gyulladással, és az északi ablakon, de a növekedés lesz intenzívebb és telített színek a levelek elegendő mennyiségű fényt. Ha hiányzik egy új lapot a fény növekedése során arra a tényre, hogy az új levelek gyenge lesz, és ritkán ültetett különálló darab. Minden alkatrész a növény tartalmaz rendkívül mérgező nedv!

zamioculcas paraziták yellow diarrhea giardiasis

Ezért az ellátás óvatosnak kell lennie vele. Alaposan kezet kell mosni, hogy megvédje szemét a levét, és tartsa a növény a kisgyermekek és a háziállatok. Téli előnyösen tartjuk ° C-on Páratartalom és öntözés Zamioculcas nem szenved száraz levegő, emberi körömféreg betegség periodikus mosás levelek por és permet kedvezően hat.

Zamiokulkas leírása A Zamioculcas Zamioculcas az Aroid család Aroideae törzs, a Zamioculcadeae alcsalád monotípusos fajtája, amelyet egyetlen faj végez - a Zamioculcas zamielist Zamioculcas zamiifolia trópusi Afrikából származik.

Öntözés szükség van bőven, zamioculcas paraziták csak ritkán, csak a teljes száradás a talaj. Télen csökkenti öntözés a minimum. Tavasszal és nyáron a növény lehet etetni rendszeresen kéthetente. Használhatja a műtrágya a kaktuszok vagy pozsgások.

Zamioculcas (Growing Zamioculcas Zamiifolia ) -1 folyami féreg parazita

Felnőtt növények átültetett ritka. Fiatal növények - minden tavasszal. Edények kicsinek kell lennie, az új bankot csak valamivel nagyobb, mint a régi. A felső része a növény gyorsan növekszik, amikor zamioculcas paraziták gyökerek eléri a falak a tartály. Szükséges jó vízelvezető, hogy megakadályozzák rothadó a zamioculcas paraziták túlzott öntözés.

Bár lehetséges, hogy a laza talaj vízmegtartó képességét és egy másik készítményt, például egyenlő részre humusz, tőzeg és homok.

Zamioculcas inkább a talaj semleges savasságát. Megsokszorozza minden egészséges része a növény: a felnőtt részleg bokor dugványok levél hajtások, még a zamioculcas paraziták dugványok elválasztjuk a ventilátor vegyület levél. Lehetőség van arra, hogy egy nagy és összetett lapot, egy része a lemez vagy kis darab papírt, száradni néhány napig, majd prikopat homokos talajon lehet egy keveréke homok és a tőzeg - 1: 1vagy, hogy a vágási vízben, és ez adja a gyökerek, zamioculcas paraziták ezek a dugványok után nehéz gyökeret a talajba.

Zamioculcas paraziták meleg helyen egy szórt fény, kívánatos, hogy elrejtse az üveg vagy fólia.

zamioculcas paraziták bél paraziták savas reflux

A kisebb méretű a gyökereztető, minél hosszabb a létesítmény. Szükséged lesz egy hat hónapos türelmet propagálni ezt zamatos.

Mérgező irecommend, Szeretni fogod

Új gumó nagyon lassan növekszik, hat hónappal növekszik góc akkora, mint egy borsó. Csak akkor zamioculcas paraziták meg az első lapot. Zamioculcas nagy erőművek is szaporítható részlege a gumó, amely úgy van vágva, hogy minden része volt a növekvő pont.

Betegségek és kártevők Zamioculcas hatással lehet a kártevők, például a takácsatka, Quadraspidiotus perniciosus, levéltetvek. Ha a növény levelek kezdenek megsárgul, leesik, úgy tűnik, barna foltok - az, mint általában, a tünetek a gyökér rothadás. Ez a betegség befolyásolja a Zamioculcas pangó és árnyékos tartalmat.

Élvezze a Deposithotost egy különleges őszi ajánlattal Zamioculcas paraziták. Zamioculkas: virágápolás otthon Tartalom Magasság: legfeljebb 1 m A talaj és az ideális kitettség a cserepes Zamioculcas növénybe A Zamioculcas-nak elég gazdag talajra van szüksége, napsütéses vagy részben árnyékolt expozícióval, például az ablak előtt, de közvetlen napfény nélkül.

Zamioculcas jobb megtartja a nedvességet, mint önteni. Zamioculcas paraziták fertőzték ritkán, nem olyan, mint egy vastag héja, amely védi ezt a zamatos.

zamioculcas paraziták aktívszén adalékkal méregtelenítő

Ha Zamioculcas levelek elszíneződnek és csavart - keres levéltetvek! Levéltetvek tönkreteheti fitoverm vagy bármilyen eszközzel növényi paraziták.

 • Férgek gomolyognak a torok nyálkájában
 • Vesszőkaktusz gondozása — Rhipsalis sp.
 • Top 5 Top 5 növény, amellyel garantáltan emlékezetessé tudsz varázsolni egy céges rendezvényt!
 • Да и сам образ человечества, дотоле навсегда, казалось бы, закупоренного под колпаком своего мелочного бытия, смущенно и боязливо оглядывающего внезапнно открывшийся широкий мир - не наводит ли он на кое-какие откровенные аналогии.
 • Szenátus a férgektől
 • Zamioculcas paraziták, Zamioculcas paraziták. Zamioculka - dollárfa
 • Paraziták megelőzése a testgyógyászatban

Kapcsolódó cikkek.